ALLAR’DAN BİRLİK VURGUSU!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Allar, dün yazılı bir teşekkür açıklaması yayınladı.

24 Nisan 2013 tarihinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na müracaatla başlayan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 28.05.2013 tarihi itibari ile organların kendi içerisinde yapılan görev dağılımları ile sona erdi. Seçimler sonrası güven tazeleyerek yeniden Gerede TSO Başkanlığı görevine layık görülen Mustafa Allar güven tazeledi.

Dün yazılı bir açıklama yayınlayan Başkan Allar, seçim süresince en demokratik seçimlerin yaşandığı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, oylarını kullanarak en kutsal görevlerini yerine getiren Gerede TSO üyelerine, bu tatlı yarış içerinde aynı ekipte olan Meslek Komitesi, Meclis, Disiplin Kurulu ve Yönetim Kurulu’na seçilerek gece gündüz koşturduğu yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Rakibini unutmadı

Seçimde kendisine rakip olan oda üyelerini de unutmayan Allar, “Demokrasinin gereği aday olarak seçimlere tatlı heyecan katan diğer arkadaş ve ekiplerine, seçim süresince seçimlerin sonuçlanmasına kadar işleyişte görev alan Gerede TSO personeline, seçimlerin başından sonuna kadar sükunet içerisinde geçmesinde katkı sağlayan Emniyet güçlerine, seçim sandık kurulu görevlilerine ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na, bizlerin sesi olan Gerede basınına  Gerede TSO camiası adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Birlik mesajı

Yazılı açıklamasında, teşekkür ifadelerinin ardından Mustafa Allar, şunları kaydetti: “2009 yılından beri olduğu gibi bugünden itibaren 42 meslek komitesini oluşturan  arkadaşlarımla beraber içerisinden 17 meclis üyem, 5 yönetim kurulu üyem, disiplin kurulu, kadın girişimciler, genç girişimciler ve personelimizle hizmet için bu zorlu yolda önce üyelerimiz sonra Gerede için ülkemiz için ne yapmak gerekiyorsa daha azim ve şevkle yürümeye devam edeceğiz.

Ayrıca; 1995 yılından bugüne kuruluşta emeği geçenler başta olmak üzere, Gerede TSO başkanlığı ve yönetim, meclis ve meslek komitelerinde görev yapmış tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Gerede için bu arkadaşlarımızın da bilgi ve birikimlerini de arkamıza alarak bayrak yarışında ben değil, biz diyerek birlikte rahmet vardır düsturu ile yola devam edeceğiz. Amacımız Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini kanun ve mevzuatlar çerçevesinde globalleşen  dünya ekonomi arenasında  daha ileri seviyelere taşıyarak, ilçenin  ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak; başta üyelerimizin görüşleri alınarak, ilçenin diğer paydaşları ile sık sık bir araya gelerek sorun tespiti ve çözüm odaklı projelerle ilçe nüfusunu bir kişi nasıl artırabiliriz, bir fazla insana nasıl ekmek yedirebiliriz derdi ile Gerede için çalışacağız.

Tekrar seçimlerimizin ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, üyelerimiz başta olmak üzere Gerede halkına saygılar sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALLAR’DAN BİRLİK VURGUSU!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir