ALLAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

“GTSO artık sadece evrak ve oda kaydı yapılan bir yer değil”

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar, mevcut yönetim kurulu ile yeniden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu dün ilk kez gazetemize açıkladı.

Allar, adaylık için geniş çaplı basın açıklamasını yönetim kurulu ile birlikte birkaç gün içinde yapacaklarını belirterek, bu toplantıda Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nı hangi noktada devraldıklarını ve hangi noktaya getirdiklerini kamuoyuna aktaracaklarını söyledi.

Allar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın dün hangi halde olduğunu ve bugün ne hale geldiğini bütün kesimin gördüğünü ifade ederek, KOSGEP, MARKA gibi girişimciyi teşvik eden kurumlar ile yaptıkları işbirliği anlaşmalarının bir çok kişiye kendi işyerini kurma fırsatı sağladığını söyledi.

Yine son iki yılda Gerede’de önemli gelişmelerin olduğunu belirten GTSO Başkanı Allar, başta Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı çalışmalarının başladığını, deri sanayisinin sıkıntısız bir şekilde taşınabilmesi noktasında TOKİ ile görüşme başlattıklarını ve bu noktada önemli aşamalar kat ettiklerini, Gerede’ye yatırımcı çekilebilmesi için bedelsiz %50 arazi teşviği sağladıklarını, kendi dönemlerinde başlayan OSB’deki 5 fabrika inşaatının devam ettiğini, fabrika inşaatlarının tamamlanmasıyla birlikte OSB’de faaliyette bulunan fabrika sayısının 13’e çıkacağını söyledi.

Nereden nereye!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın artık sadece evrak ve oda kaydı yapılan bir yer olmaktan çıktığını, kendine ait yeni binasıyla konferansların verilebildiği, girişimci adaylarına bilgi sunulduğu Gerede’deki önemli merkezlerden biri haline geldiğini belirten Başkan Allar, “Gerede Ticaret ve Sanayi Odası için artık ilçenin en önemli odası diyebilmeye yüzümüz var. Bu başta yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın destekleriyle meydana geldi. Bankalarla yaptığımız kredi protokollerine bakacak olursak, kredi protokollerimize her geçen gün bir yenisini ekledik. Son yaptığımız protokolle üyelerimiz 0,85 faiz oranıyla 36 ay vadeli kredi kullanma imkanına sahip oldu. Bu anlattıklarım küçük bir özet ve yönetim kurulu ekibimizle tüm bunları başardık.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALLAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir