AVRUPA TAMAM HEDEF DÜNYA!

Gerede Deri Sanayi noktasında gelişimini sürdürüyor. Yurt dışında faaliyet gösteren sanayilerle aynı makine ve ekipmana sahip olma noktasında hızla ilerleyen Gerede Deri Sanayi, bugünlerde Avrupa teknolojisini yakaladı.

Gerede Deri Sanayi, gelişimindeki rolünü büyüyerek devam ettirirken, yeni makine ve donanıma sahip Birlik Deri Sanayi Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Belediye Başkanı Ömer Baygın başta olmak üzere çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı, Daire Amiri ve vatandaşın katılımıyla açıldı.

Görkemli açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Baygın, geçtiğimiz aylarda Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in de Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile katıldığı İtalya ziyaretine değinerek, “İtalya’da gördük ki Gerede Deri Sanayi’de olan ekipmanın aynısı orada da mevcut. Bu bakımdan Gerede Deri’de Avrupa’yı yakalamıştır.”dedi.

Yıllar önce Yeni Tabakhaneler diye tabir edilen bölgeyi imara açmakla doğru bir karar verdiklerini, bir çok kişinin buradaki sanayilerde istihdam edildiğini belirten Baygın, yeni açılan Birlik Deri Sanayi’nin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Baygın’dan sonra Kaymakam Arslan Yurt’ta bir açıklama yaparak İtalya gezisinden bazı örnekler verdi. Daha sonra açılışa geçilirken, açılıştan sonra protokol ve katılımcılar yeni açılan Birlik Deri Sanayi’nin ekipmanını fabrika içersine girerek inceledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AVRUPA TAMAM HEDEF DÜNYA!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 13 Haziran 2012, 15:37

    fotoğraf konulsaydı daha çaplı bir haber olur ve görenler tanırdı..elinize sağlık..

    Cevapla