BAŞKAN YARDIMCILARI ‘SARAÇ VE IŞIK’OLDU

featured

Genç Girişimciler Kurul Başkan Yardımcıdsı Saraç oldufTicaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, yeni dönem başkanlarını belirlemek üzere sandık başına gitti.

Kurulların yürütme organı olarak görev yapan İcra Komitelerinin seçimli ilk toplantıları Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerde İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı Orkide İka, Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı da Haluk Yerlikaya olurken Başkan Yardımcısı ise Geredeli Cihan Saraç ve kadınlarda ise Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Kurulda yer alan Dilek Işık seçildi oldu.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı Kurul Üyeleri Narin Orkide İka, Ceren Yaman Doğan, Dr. Gülsün Akdemir Evrendilek, Emine Yüce, Nilgün Özerdoğan, Nurhan Aydın, Yasemin Bakırcı, Resmiye Kahruman, Dr. Müberra Çelebi, Dr. Özlem Sertel, Tülay Kartlı, Dr. Arzu İlçe, İfakat Fırat ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Dilek Işık ve Aylin Elif Kayar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilirken, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı da Kurul Üyeleri Eren Sarınalbant, Bilal Yusuf Ateşer, Haluk Yerlikaya, Aytekin Akan, Hakan Karabaş, Salih Burak Özkan, Onurhan Özçelik, İsmail Öztürk, Öznur Akkaya, Hatice Akkaya ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Cihan Saraç, Hulusi Calayır, Ahmet Hamdi Coşkunyürek ve Ertan Gazi Konuk’un katılımıyla yapıldı.

Her iki Kurulun da doğal üyeleri olan TSO Başkanı Türker Ateş ve TSO Genel Sekreteri İsmail Gören’in de katıldıkları toplantılarda, önümüzdeki dönemde Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları Kurul üyeleri tarafından belirlendi. Yapılan seçimde Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı Orkide İka olurken, Başkan Yardımcılıklarına Emine Yüce ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Kurulda yer alan Dilek Işık seçildi. Genç Girişimciler Kurulu’nun ise yeni başkanı Haluk Yerlikaya olurken, Başkan Yardımcılığı görevlerine ise İsmail Öztürk ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil eden üyelerden Cihan Saraç seçildi.

Kurulların yeni Başkan Yardımcılığına seçilen Cihan Saraç, yeni dönemde kendisine verilen görevden dolayı mutlu olduğunu belirterek, bütün Komite üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kurulların yeni Başkan ve Başkan Yardımcılarını kutlayan TSO Başkanı Türker Ateş ise, yeni dönemde Kurullardan bu başarı grafiğinin artarak devam etmesini beklediğini kaydederek, ‘’Yönetim Kurulu olarak her zaman kendilerinin yanında ve destekçisi olacağız. Kendilerinden öncelikli isteğimiz, 2015 yılı için bir faaliyet planı hazırlayıp Yönetim Kurulumuz ile paylaşmalarıdır. Bu dönemde Kurullarımıza aktif biçimde akademisyen desteği de olacak. Kurul ve İcra Komitelerinin içinde yer alan akademisyenlerimizin bilgi, tecrübe ve çalışmalarından istifade edeceğiz. Bu vesileyle Kurul Başkanlığına ve Başkan Yardımcılıklarına seçilen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum.” ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN YARDIMCILARI ‘SARAÇ VE IŞIK’OLDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 Ocak 2015, 17:46

    CİHAN SARAÇA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM

    Cevapla