BEDELİ 42 MİLYON TL

bedel
bedel

17 Temmuz 2003 tarihinde özelleştirilerek 3,5 Milyon Dolara satılan GERKONSAN A.Ş.’nin banka borcu nedeniyle satışa çıkarıldığını dün halkımıza duyurmuştuk.

Fabrikada ihale süreci dün resmen başladı. Dün saat 11:00’de yapılan ihalenin fabrikanın satışı için değil fabrika içersinde yer alan demirlerin satışı için yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

KİMSE GİRMEDİ  

Dün yapılan GERKONSAN A.Ş.’nin demir satışı ihalesine hiçbir firma katılmadı. Demir ihalesi bir sonraki haftaya ertelendi. Fabrika içersinde yer alan demirlerin fiyatının 1 Milyon TL’nin üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

BÜYÜK İHALE HAZİRAN’DA!

E-5 devlet karayolu ile Ankara- İstanbul otoyolu kesişme noktasında kurulan ve Türkiye’nin işlek limanlarına yakınlığı ve mevcut karayolu bağlantıları ile dünyanın her yerine mal ve hizmet sunacak lojistik altyapıya sahip olan GERKONSAN Çelik Konstrüksiyon, Teçhizat ve Makine İmalat Fabrikası’nın satışı 05 Haziran 2012 Salı günü saat 09:00’da gerçekleşecek. Gerede’nin en büyük fabrikası olma özelliğini taşıyan GERKONSAN’ın fabrika binası, depo ve yemekhanesinin satışının yapılacağı 05 Haziran 2012 tarihindeki ihale, Gerede İcra Müdürlüğü’nde açık artırma usulü ile gerçekleşecek. Fabrikadaki taşınmazların toplam bedeli 42 Milyon 793 Bin 171 Lira olarak belirlendi.

Gerede halkının fabrikanın satılması noktasındaki düşüncesi hemfikir. Halkımız, fabrikayı çalıştıracak, istihdam sağlayacak bir fabrikatörün GERKONSAN A.Ş.’yi almasını beklediklerini kaydederek, koca fabrikayı çürümeye terk etmenin kimseye yararının olmayacağını ifade ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BEDELİ 42 MİLYON TL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir