BEŞİKTAŞ GEREDE’YE TESİS Mİ KURUYOR?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu’da yapmayı planladıkları tesis için Bolu’ya gelerek incelemelerde bulundu. Atalay, Bolu’nun eskiden futbolun beyni olduğunu vurgulayarak, “Birçok takım Gerede ilçesinde kamp yapıyordu. Şimdi biz de bir yabancı ülke furyası çıktı. Biz kulüp olarak maalesef oraya gittik ya da gidiyoruz. Ama inşallah böyle bir tesis olursa kendi kamp yerimizde, tesisimizde kamplarımızı yaparız. Diğer takımları da buraya çekmek için bir öncü olmak istiyoruz”dedi.

Atalay’ın Gerede üzerine yaptığı bu açıklama Beşiktaş’ın tesis konusunda gönlünün Gerede’den olduğuna yoruldu. AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de Boluspor-Beşiktaş hazırlık karşılaşmasında BJK Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay ile görüşerek, Gerede’de tesis yapılmasına uygun alanlar olduğunu iletti.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Atalay, önce tesis için Aladağ Yaylası’nda bulunan Seben Taşlı Yayla Göleti çevresinde inceleme yaptı. Daha sonra Bolu’ya gelen Atalay, Bolu Valisi İbrahim Özçimen’i makamında ziyaret etti. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Atalay, Vali Özçimen’in kendilerine gösterdiği yakınlığın Türk futbolu için de çok önemli olduğunu dile getirdi. Beşiktaş’ın Bolu’da yapacağı tesisin Türk sporu için faydalı olacağını anlatan Atalay, Beşiktaş’ın bu tesisi diğer takımların da kullanımına açacağını ifade etti.

YER KIRKLAR YAYLASI

Ayrıca edindiğimiz bilgiler arasında Beşiktaş’tan Gerede’ye gelecek heyete yer olarak Kırklar Yaylası’nın gösterileceği öğrenildi. Tesis noktasında Beşiktaş Kulübünü kaçırmak istemeyen siyasetçiler, bu kulüp ile girişimlerini sürdürüyor.     

BU İŞE HAZIRIZ

Bolu Valisi İbrahim Özçimen de Beşiktaş’tan gelen misafirlerin Aladağ’da bakılması gereken yerleri inceleyeceklerini belirterek, “Ne kadar çok bakar ve gezerlerse o kadar iyi olacak. Daha sonra tekrar bir görüşmemiz olacak ve ben tepkilerini alacağım. Burada önemli olan, iyi niyet ve tamamlamak… Ortaya bir irade koymak lazım. Biz Bolu olarak bu işe hazırız ve bunu istiyoruz.”diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BEŞİKTAŞ GEREDE’YE TESİS Mİ KURUYOR?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir