DERİ OSB’DE SÜREÇ HIZLI İŞLİYOR

Deri OSB’de bugüne kadar yapılan çalışmalarda önemli aşamalar kat edildi. Deri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sağol, gelinen sürece ilişkin önemli bilgiler aktarırken, alt yapı çalışmalarına ilişkin sayısal veriler verdi. Alt yapı belirlenen tarihten önce bitebilir.  

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 22 Ağustos 2012 tarihinde başlayan alt yapı çalışmalarında bugüne kadar gelinen noktada önemli yollar kat edildi. Deri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sağol, yapılan çalışmalarda gelinen sürece ilişkin önemli bilgiler aktardı.

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Deri OSB) alt yapı inşaat işini alan Kapıcıoğlu İnşaat A.Kom.Şti.’nin 22 Ağustos 2012 tarihinden bugüne dek yaptığı çalışmalarla birlikte önemli yollar kat edildiğini belirten Ali Sağol, yapılan çalışmaları rakamlarla gözler önüne serdi.

Bugüne kadar Deri OSB’de yapılan çalışmalarda yol inşaatının hazırlanması için gevşek bitkisel toprağın alınması, zemindeki yüksekliklerin yol taban koduna getirilmesi çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Sağol, bu çalışmalar çerçevesinde yarma işlemi ve yol inşaatında gerekli olan yol dolgusu yapım işinin devam ettiğini ve bu çalışmalarda önemli noktalara gelindiğini söyledi.

Sayısal verilerle alt yapı için başlanan çalışmalarda gelinen süreci aktaran Sağol, alt yapının zor bölümlerinden olan 93.751 metreküplük sıyırma çalışmalarının 40.000 metreküpünün tamamlandığını, 86.972 metreküp toplam dolgu çalışmasının 51.000 metreküpünün tamamlandığını, 251.760 metreküp yarma çalışmalarının 124.600 metreküpünün tamamlandığını belirtti.

EN GEÇ 2015

Bu güne kadar müteahhit firmaya 429 Bin TL ödendiği çalışmalarda kış mevsiminin gelmesiyle olası yavaşlama yaşandığını belirten işadamı Ali Sağol, kış şartlarının hafiflemesiyle birlikte çalışmaların yeniden yoğunlaşacağını söyledi.

2013 Haziran ayına girilmesiyle birlikte kanalizasyon, atık su, içme suyu ve yağmursuyu hatlarının yapımına başlanacağı bilgisini de veren Sağol, yüklenici firmanın yapılan ihale sonrası protokole göre, en geç 15 Ekim 2015 tarihine iş teslimini yapacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DERİ OSB’DE SÜREÇ HIZLI İŞLİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir