DOLAR ÇIKINCA KUYUMCULARA RAĞBET ARTTI

featured

Dolar-cıkınca-kuyumculara-ragbet-arttı2Gerede’de kuyumculuk yapan Erol Saraç, dolar fiyatlarının belirli bir dengede gitmemesinin vatandaşı tedirgin ettiğini söyledi.

Dolar fiyatlarının son zamanlar yükselişini değerlendiren kuyumcu Erol Saraç, dolar fiyatlarının belirsiz olması ve yükselmesi işlerin seyrini değiştirdiğini kaydetti. Doların gün içinde değiştiğini belirten Saraç, vatandaşların değişen fiyatlar karşısında ne yapacaklarını bilmediklerini belirterek, “Doların ve altının inip çıkması bizim işlerimizi de etkiliyor. Alacak kişiler acaba daha çıkar mı yada düşer mi diye düşünüyor, yalnız doların fiyatlarının artmasıyla beraber bozduran kişi sayısında baya bir artma var, alan kişi sayısı tabi az, nişan yapacak düğün yapacak kardeşlerimizin biraz daha beklemedeler’’ dedi.

Bedelli askerlik yasasının çıkmasıyla, bedelliden yararlanmak için gelenlerin olduğunu da anlatan Saraç, ‘’Bedelli askerliğin rakamının açıklanmasından sonra yaşı tutan birçok kişi ev ve arabalarını satışa çıkarırken, bazıları yıllarca yaptıkları altın birikimlerini yastık altından çıkararak gelip bozdurdu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DOLAR ÇIKINCA KUYUMCULARA RAĞBET ARTTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir