GERKONSAN SATILIYOR

gerkonsan
gerkonsan

17 Temmuz 2003 tarihinde Özelleştirme İdaresi tarafından zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirilen GERKONSAN A.Ş.’nin yapılan ihale sonucunda %99.9 hissesi 3,5 Milyon Dolara satılmıştı.

GERKONSAN’ın satışı için yapılan nihai pazarlık görüşmesine 4 yatırımcı firma katılmış, açık artırma usulü ile yapılan nihai görüşmelerin ilk turunda Özburak-Hızar Çoşkun OGG, 4. turunda verilen en yüksek teklif 3.5 milyon dolara çıkarken, bu turda da Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş. ihaleden çekilmişti.

Böylece pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi veren fabrikanın şimdiki yönetimine 3.5 milyon dolar ile Gerede Çelik Konstrüksiyon ve Teçhizat Fabrikaları Sanayi ve Ticaret (Gerkonsan) A.Ş.’nin satışı gerçekleşmişti.

Fabrika’nın bir bankadan aldığı kredi geri ödenmeyince ilgili banka tarafından icraya verilen GERKONSAN’ın satış işlemleri başlatıldı. Bugün ihale ile satışı başlayacak olan fabrika değerinin %60’ına alacaklı bulunması halinde yada artırma ile satılacak. İhale saat 11:00-11:30 saatleri arasında fabrika merkezinde gerçekleşecek. Konu ile ilgili detayları yarınki sayımızdan okuyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GERKONSAN SATILIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir