GİRİŞİMCİ ARANIYOR!

KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı kapsamında, KOSGEB Bolu Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Gerede Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” için başvurular devam ediyor. Başvuru için gerekli belgeler Gerede Belediyesi Halkla İlişkiler biriminden temin edilebilecek. Başvurular 07 Haziran 2013 Cuma günü mesai bitimine dek kadar devam edecek.

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması gibi bir çok amaca haiz minimum 60 saatlik eğitim ve atölye çalışmasından oluşan eğitim programı çerçevesinde başarılı fikirlere sahip katılımcılar arasından seçilecek iş fikirlerine geri ödemeli-geri ödemesiz hibe verilecek ve iş kurmasına yardımcı olunacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Baygın, “Devletimiz çeşitli kanallardan vatandaşlarımıza eğitimler vererek, iş fikirlerini destekleyerek iş sahibi olmalarını amaçlıyor. Son yıllarda süreklilik arzeden bu teşviklerden Geredeli hemşehrilerimizin yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. İş kurma fikrine sahip hemşehrilerimize geri ödemeli-geri ödemesiz çeşitli hibe imkânları sunulacak. Ücretsiz verilecek bu eğitim seminerini hemşehrilerimizin kaçırmamasını temenni ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GİRİŞİMCİ ARANIYOR!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir