GTSO’DA SEÇİM HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO)’nda seçim heyecanı bugün başlıyor. Bugün gerçekleşecek seçimle birlikte GTSO’da 8 Meslek Grubu’nun Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri belli olacak. Oy verme işlemi saat 16:30’a dek sürecek ve 17:00’da sandıklar açılacak. Meclis Başkanı ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı 23 Mayıs 2013 Perşembe günü netlik kazanacak.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı bugün 8 Meslek Grubu’nun Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri’nin seçimi ile başlayacak. Şu ana dek GTSO’da başkanlık için iki isim adaylığını açıklarken, mevcut başkan Mustafa Allar ile eski başkan İsmail Hakkı Pehlivan seçimde kozlarını paylaşacak.

Bugün gerçekleşecek seçimle birlikte GTSO’nun yeni meslek komiteleri ile meclis üyeleri belli olacak. Bugün saat 17:00’de oyların sayılmasıyla kesinleşecek isimler, 23 Mayıs 2013 Perşembe günü Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı, yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanı ve disiplin kurulu üyelerini seçecek.

GTSO’da mevcut başkan Mustafa Allar ile eski başkan İsmail Hakkı Pehlivan arasında başkanlık yarışının geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Gerede’nin en önemli odası konumundaki Ticaret ve Sanayi Odası için başkan adaylarının çalışmaları devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTSO’DA SEÇİM HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir