GTSO AKBANK İLE PROTOKOL İMZALADI

Akbank, ticari işletmelerin yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyip hazırladığı özel ürün, hizmet ve çözümleri Gerede iş dünyasının hizmetine sundu.

Ticaret ve Sanayi Odalarına yönelik çalışmalar yapan Akbank, odalara bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde işbirlikleri başlattı.

Akbank Bolu Şube Müdürü Turgut Kurt ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar’ın katılımı ile imzalanan işbirliği protokolü ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren KOBİ Destek Paketi, Yatırım Kredisi, Ticari Gayrimenkul Kredileri, Taksitli Ticari Kredileri, Gayrinakdi Kredileri ve dış ticaretin finansmanı amacıyla krediler ile Aidat Tahsilat Sistemi sunulacak.

GTSO ÜYELERİNE BÜYÜK AVANTAJ

Akbank ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol ile sunulan KOBİ Destek Paketi’nde, KOBİ Destek Kredisi, POS Hizmetleri, Çek Karnesi, İşyeri ve POS Plus Sigortası, Şirket Kredi Kartı (Axess Business/Wings Business), Otomatik Ödeme Talimatı, Vergi/SGK Ödemeleri bulunuyor. Paket avantajlarından yararlanmak için KOBİ Destek Kredisi, Ticari Artıpara Kredisi ve Axess Business/Wings Business Kredi Kartı sahibi olunması gerekiyor.

Anlaşma kapsamında, KOBİ Destek Kredisi’nden yararlanarak, Ticari Artı Para Kredisi ile Şirket Kredi Kartı kullanan tüm KOBİ’ler 3 ay boyunca pek çok avantaja sahip oluyor. 150.000 TL’ye kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken ayrıca Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

150.000 lira üzeri KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler Akbank şubelerinden 20 adet havale, 20 adet EFT, 20 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar.  25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken, Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

FİNANSMAN İMKANI

Akbank ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan gelen yatırım kredisi talepleri için 1-2 yıl anapara ödemesiz döneme sahip uzun vadeli ya da orta vadeli finansman imkanı sağlanıyor.

Bunların dışında, yeni fabrika, depo, ofis katları, hastane binası, otel/motel/tatil köyü, dükkan, showroom, alışveriş merkezi, satış yeri, büro vb. yatırım yapmak isteyen firmalara uygun koşullarda İşyeri Kredisi kullandırılacak.

Ayrıca, mevcut arsası üzerine fabrika, satış merkezi, showroom, alışveriş merkezi vb işyeri veya toplu konut yapmak isteyen, başlamış olduğu inşaatı bitirmek isteyen, faaliyette bulunduğu binayı yenilemek isteyen firmalara da yine uygun koşullarda İşyeri Yenileme-Bitirme Kredisi sağlanacak.

Bunlara ek olarak, arsa satın almak isteyen firmalara Ticari Arsa Alım Kredisi kullanım olanağı sağlanacak. Protokol çerçevesinde, Makine Ekipman Kredisi, Hammadde Alım Kredisi, Taşıt/Filo Alım Kredisi de avantajlı koşullarda kullanılabilecek.

Geredeli ihracatçı KOBİ’ler, protokol avantajlarından yararlanarak, İhracat Akreditif İskontosu, İhracat Faktoringi, Mal Mukabili İhracat Kredisi, Akreditif Karşılığı İhracat Kredisi, İhracat Kredisi (Döviz veya TL), Vesaik Üzerine Avans Kredisi, Dövizli Şahıs ve Firma Çeki Karşılığı Kredi ile İştira Kredisi, Eximbank Kredileri ve Prefinansman Kredilerini de kullanabilecekler.

Diğer taraftan, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTSO AKBANK İLE PROTOKOL İMZALADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir