GTSO KALİTE BELGESİ ALDI

featured

3 GTSO kalite belgesi aldıGerede TSO ISO 9001, 2008 kalite belgesi aldı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası kalite konusunda üyelerini bilgilendirdiği kadar kurum olarak kendisi de ISO 9001, 2008 kalite belgesine kavuştu.

Her hafta yaptığı eğitim, konferans ve bilgilendirme toplantıları ile üyelerinin ekonomi kulvarında yaptığı koşuya destek olmaya çalışan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı özverili çalışmaları ISO 9001, 2008 Türkak onaylı kalite belgesi  alarak üyelerine örnek oldu. 2014 yılı ortalarında başlayan kalite belgesi alım süreci ocak ayında sonuçlandı. Şubat ayı meclis toplantısında takdim edilen kalite belgesi Gerede TSO’nun yaptığı hizmetlerinin de bir nebze kanıtı oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, kalite belgesi almaları konusunda Gerede TSO camiası olarak yönetim kurulu, meclis üyeleri, meslek komiteleri , genç ve kadın girişimcileri ve personelimizle bir çarklının dişleri gibi el ele omuz omuza vererek üyelerle ve Gerede’ye neler verebiliriz bir fazla insanı iş hayatına nasıl katabiliriz, üyeleri global ekonominin acımasız kuralları içerisinde nasıl koşmalarını sağlayabiliriz derdinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Alınan belgeyle sorumlulukları artığını kaydeden Kaşka, ‘’Hizmetlerimizin kalitesini artırarak devam etmesi konusunda çalışmalarımız devam edecek. Şimdi amacımız TOBB akredite olmuş odalar arasına katılmak. İnşallah bunu da başararak Gerede’yi  her alanda  layık olduğu konuma  getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Belge yararları sonuç olarak, çalışanların kalite bilincinde artış sağlanması, İşletmenin piyasa itibarında artış sağlanması (prestij), pazarlama faaliyetlerinde rakiplerden farlılık sağlanması, İşletmenin uluslararası geçerliliğe sahip bir kalite belgesi edinmesinin getirdiği ticari avantajlardan yararlanabilme (ihracat için kalitenin belge ile ispatlanabilmesi), müşteri memnuniyetinde ve müşteri sadakatinde artış sağlanması, hata oranlarında, firelerde, yeniden işlemelerde azalma sağlanması, girdi, üretim ve son kontrollerin etkin olarak yapılabilmesi, tedarikçilerin seçiminde, değerlendirilmesinde ve takibinde kolaylık sağlanması, işletme içi yetki ve sorumlulukların tespitinde ve dağıtılmasında kolaylık sağlanması, İşletme faaliyetlerinin standartlaştırılmasını sağlayacak dökümantasyonun (alt yapının) oluşturulması, geçmişe yönelik kayıtların düzenli bir şekilde tutulmasını sağlayacak altyapının oluşturulması, veriler ve istatistiksel ölçümler doğrultusunda durum analizlerinin yapılabilmesi ve geleceğe yönelik kararlarda bu analiz sonuçlarının kullanılabilmesi, kurumsallaşma yolunda önemli bir adım atılmış olması açısından önemli bir belge niteliği taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTSO KALİTE BELGESİ ALDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir