GTSO ZİYARET TURLARINI SÜRDÜRÜYOR

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar ve beraberindeki heyet ziyaret turlarını sürdürüyor. GTSO Meclis yönetiminin de yer aldığı heyetin bu seferki adresi İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü oldu.

Heyet, ilk ziyaret adresini İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü olarak seçti. Burada Geredeli hemşehrilerimiz İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ali Fidan ve İller İdaresi Genel Müdürlüğünü vekaleten yürüten Ahmet Saraç ziyaret edildi.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Allar, “Yeni seçilen GTSO Meclis üyeleri olarak ziyaretlerimizi önemli noktalarda, özellikle Ankara bürokrasisinde görevde olan hemşehrilerimizi ziyaret ederek devam ettiriyoruz. Ziyaretlerimizde kaynaşma sağlamak hem de ilçemiz için neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişi yapmak istedik. Bu konuda İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünü vekaleten yürüten Ahmet Saraç ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Fidan beyleri ziyaret etmekten mutluyuz. Bu ziyaret nedeniyle bizlere zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

İller İdaresi Genel Müdürü Ahmet Saraç ise Gerede’den bir heyeti ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ve bu tarz ziyaretlerin çok önemli olduğunu, Gerede için ellerinden geleni her zaman yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Fidan ise GTSO yeni yönetiminin hayırlı olmasını dilerken, “Ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. Her zaman Gerede’nin daha iyi konumda olması noktasında bize görev düştüğünde elimizden geleni yapmaya çalışacağız.”diyerek ziyaretten ötürü tekrar heyete teşekkür etti.

Gerede için varım

Heyetin daha sonraki durağı ise Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Ali Coşkun oldu. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyaretinden dolayı bir Geredeli olarak çok memnun olduğunu dile getiren Genel Müdür Coşkun, “her zaman Gerede için varım” dedi. GTSO Başkanı Mustafa Allar’da “Sayın Genel Müdürümüze Gerede’ye bugüne dek yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTSO ZİYARET TURLARINI SÜRDÜRÜYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir