GTSO’DAN “SUDAN UCUZ” ANLAŞMA!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası bankalarla kredi protokollerine bir yenisini daha ekledi.

tsoGerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Allar ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı ile TEB Bolu Şube KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Necdet Şahin ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı Harun Aydın’ın katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine cazip kredi koşullarından oluşan protokol gerçekleştirildi.

İmzalanan kredi protokolü uyarınca, ticari kredi kullanan firmalardan ilk üç ay herhangi bir ödeme talebinde bulunulmayacağı, kredi vadelerinin ise azami 36 ay olacak şekilde uygulanacağı bildirildi.

1 YIL SÜRECEK

Bankanın normal kredilendirme prosedürüne göre uygulanacak kredilerin faiz oranının 0,85 olacağı, yine piyasa koşullarına göre başvuru tarihinde oran değişikliği olabileceği belirtilirken, limitinin de başvuru sahibi firmaya göre değerlendirileceği, faal üyelerin yaralanacağı kredi protokolünün 30 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli olacağı ifade edildi.

Protokol töreninde konuşan GTSO Başkanı Allar, “Oda olarak yapmakta olduğumuz kredi protokollerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Üyelerimizin nakit sıkıntılarına çözüm bulmak ve piyasa şartlarına göre en cazip oranlı kredileri kapsayan bu gibi protokollere devam edeceğiz. TEB Bolu şubesi yöneticilerine protokol için teşekkür ederim.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTSO’DAN “SUDAN UCUZ” ANLAŞMA!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir