İHALE SİİRTLİNİN!

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Çay Bahçesi’nin ihalesi dün gerçekleşti. Hüseyin Yıldız ile Talat Alp isimli iki kişinin yarıştığı ihale çabuk sonuçlandı. 8 Bin TL ihale başlangıç fiyatı ile başlayan ihalede Talat Alp 8 Bin 100 TL teklif etti. Hüseyin Yıldız “hayırlı olsun” diyerek Siirtli Talat Alp’e ihaleyi verdi.

Kapalı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasından sonra ilçenin tek mekanı haline gelen Cumhuriyet Meydanı’ndaki Çay Bahçesi için dün ihale gerçekleşti. İhaleye iki isim katıldı. Çay Bahçesi ihalesini 3 yıl önce 14 Bin 100 TL’ye alan Hüseyin Yıldız ile Siirtli olduğunu öğrendiğimiz Talat Alp’in yarıştığı ihale 8 Bin TL başlangıç bedeli ile açıldı.

ÇABUK BİTTİ

Belediye Encümeni huzurunda saat 15:00’da başlayan bu büyük ihale sadece 5 dakika sürdü. Üç yıl önce Hüseyin Yıldız’ın 507 bin TL ile ihalesini kazandığı Çay Bahçesi’nin dünkü ihalesinde Talat Alp, 8 Bin 100 TL’ye çıktı. Gözler Hüseyin Yıldız’ın üzerine geldiğinde rakamı artırması beklenen Yıldız, büyük bir manevra ile “hayırlı olsun” diyerek ihaleyi Talat Alp’e bıraktı. İhalenin Talat Alp’te kalmasıyla birlikte Belediye Başkan Vekili Ali Kemal Atay ve Encümen Üyeleri de Talat Alp’e “hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İHALE SİİRTLİNİN!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir