KAYMAKAM VE ALLAR SIKIŞTIRDI, BOZDURAK KURAR MI?

25 Mayıs 2013 Cumartesi günü açılan B&A collection giyim firmasının Gerede Şubesi açılışında firma sahibi ve aynı zamanda BaşGimpa’nın da sahibi olan Şaban Bozdurak’ı yakalayan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Allar, Gerede Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ne Bozdurak’ın Et Entegre Tesisi kurması için yoğun bir sıkıştırma operasyonu yaptı.

Yurt’ta gelince!

Bir müddet sonra açılışın yapıldığı mağazaya gelen Gerede Kaymakamı Arslan Yurt’ta yoğun sohbet arasında kendisini bulunca Et Entegre Tesisi kurulması konusu önemli bir aşamaya geldi. Şaban Bozdurak, bu konuda sorunun Gerede’deki büyükbaş ve küçükbaş hayvan ırkı olduğunu belirtirken, Kaymakam Arslan Yurt, bunun aşılamayacak bir sorun olmadığını ifade etti. AK Parti ve GTSO Başkanı Mustafa Allar ise OSB’ye Et Entegre Tesisi kurmaları halinde gereken her türlü desteğin verileceğini, kendisinin bu konuda kefil olduğunu net bir şekilde söyledi.

Geçen bu hararetli sohbetin ardından Geredeli İşadamı Şaban Bozdurak, bu konuyu masa başında, her şeyiyle ele alarak konuşacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAYMAKAM VE ALLAR SIKIŞTIRDI, BOZDURAK KURAR MI?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir