KURTLAR VADİSİ MEV

featured

Gerede’nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yetkili tek “Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi” olan MEV İş Sağlığı ve Güvenliği firmasının açılışı yapıldı.
Açılışa Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden bazı oyuncular da katıldı.

MEV-is-sagligi-ve-guvenligi-Kurtlar-Vadisi-Pusu-oyunculariyle-acildiBu yıl itibariyle kapsamı genişleyerek birçok işyeri için zorunlu hale gelen iş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmet verecek olan MEV İş Sağlığı ve Güvenliği firmasının açılışı dün yoğun bir katılımla yapıldı.

Kabiller Mahallesi, Hacı Emin Efendi Caddesinde yer alan işyerinin açılışına Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları Erhan Ufuk(Erhan), Adnan Erdoğan(Hüsnü) ve Levent Çiçek(İmdat) katıldı.

Firma ortaklarından Av. Haşim Akkaya’nın yakın dostları olarak bilinen Kurtlar Vadisi Pusu oyuncuları vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Aralarında Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın’ın da bulunduğu firmanın kadrosunda, Av. Haşim Akkaya, Hüsnü Karagöz, Merve Türkeri, Ömer Çevikoğlu, Musafa Bayram, İsmail Işıkgül, Rindol Çonkar, Aybar Ayabakan, Belginur Kitir, Lütfullah Yıldız, Serpil Karagöz gibi isimler yer alıyor.

Vatandaşların Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularıyla fotoğraf çekilebilmek için yoğun ilgi gösterdiği MEV İş Sağlığı ve Güvenliği firmasının açılışına gelenlere, kurabiye, kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi.

MEV İş Sağlığı ve Güvenliği firmasının, ilçemizde iş sağlığı ve güvenliği konusunda önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KURTLAR VADİSİ MEV

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 10 Mart 2014, 09:38

    Gerede’de yetkili tek OSGB bu değildir, Bolu’daki ve çevre illerdeki tüm OSGB’ler yetkilidir.

    Cevapla
  2. 10 Mart 2014, 15:03

    Haşim ciğim,Ömer ciğim tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun,Selamlar,başarılar…

    Cevapla