SENEGAL’DEN LİNTER’E ZİYARET

featured

linter 3Gerede Belediyesi ile “Kardeş Şehir Protokolü” kapsamında ilçeye gelen Senegal Cumhuriyeti Mbacke Belediyesi heyeti, Gerede Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Linter Tekstil Kumaş fabrikasını ziyaret etti.

Ziyarete, Mbacke Belediye Başkanı ve Heyeti fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Mbacke Belediye Heyeti üretilen kumaşları inceledi. Beğendikleri kumaş kartelasını ülkelerine götürdü.

Firma yetkililerinden detaylı bilgi alan heyet, fabrikadaki anlık üretimi de çok beğenerek Senegal’e de mutlaka satış yapmalarını ve bu ülkede kumaş açığının olduğunu, gelen kumaşların Çin’den geldiğini ve kalitesiz olduğunu söyledi.

Linter Tekstil Kumaş fabrikası firma yetkilisi, üretilen kumaşların dünya markaları olan Mark & Spancer, Zara, Dolce & Gabbana, H&M, Wakko gibi firmalara dolaylı gittiğini üretilen kumaşların çok kaliteli olduğunu, Senegal ekibine söyleyince heyetin ilgileri bir kat daha arttı.

Firma yetkilisi de gelen heyete ayrıca fabrikanın ürettiği kumaşlardan birer takım elbiselik kumaş hediye etti. Mbacke Belediye Başkanı, firmayı Senegal’e ziyaret etmesi için ricada bulundu.

Fabrikanın ilgisinden ve misafirperverliğinden çok memnun kalan heyet ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, fabrika yetkililerine teşekkür ederek fabrikadan ayrıldılar.

linter 2

linter 3

linter1

linter4

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SENEGAL’DEN LİNTER’E ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir