SUKAY, 200 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

Gerede Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde 6 ay önce temeli atılan Sukay isimli fabrikanın inşaatı devam ediyor.

İşadamı Suat Kayhan’ın Gerede’ye iki fabrika kurma kararı almasıyla yapımına başlanan birinci fabrikanın kaba inşaatı tamamlandı ve iç dizaynında çalışmalar devam ediyor.

Mersin ilinde ambalaj ve yalıtım malzemeleri üzerine fabrikası bulunan İşadamı Suat Kayhan’ın Gerede’de de yine benzer sektörler üzerinde imalat yapacağı öğrenildi. Bu yıl içersinde “Sukay” ismini alacak iki fabrikanın birinin inşaatının tamamlanması hedefleniyor. Gerede OSB’ye bu fabrika yeni kurulduğu için devlet teşvikinin 3. bölge fırsatlarından yararlanacak ve Sukay, doğalgaz imkanından da istifade edebilecek.

İşadamı Suat Kayhan’ın Gerede’ye yatırım yaptığı birinci fabrikada laminant parke üretimi yapılacak. Birinci fabrikanın tamamlanması ile yapımına başlanacak ikinci fabrikada ise köpük yalıtım malzemesi üretimi yapılacak. Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlere yakınlığı ile dikkat çeken Gerede OSB’nin, doğalgaz ve arsa hibesi gibi teşvikleri de yatırımcıyı Gerede’ye çekmeye başladı gibi gözüküyor. Sukay fabrikasında 200’den fazla işçinin istihdam edileceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SUKAY, 200 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir