VALİ 15 MİLYON TL’LİK YATIRIMI İNCELEDİ

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Gerede’deki Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan çalışmaları dün yerinde inceledi. Aynı zamanda Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet başkanı olan Vali Özçimen’e ziyaretinde Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ve müteşebbis heyette yer alan isimler eşlik etti.

15 Milyon (Trilyon) 430 Bin TL’ye ihale edilen Gerede İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yol, içme suyu, evsel-sülfürlü-kromlu atıksu ve yağmursuyu inşaatı, kanalizasyon, drenaj yapımında bugüne kadar gelinen noktayı yerinde gören Vali Özçimen’e Deri OSB Müteşebbis Heyeti’nde yer alan Ali Sağol ve Selahattin Gürcan brifing verdi.

SÜRATLE DEVAM EDİYOR

Ali Sağol, Vali Özçimen’e verdiği brifingde, Deri OSB’nin 131 hektarlık alana sahip olduğunu belirterek, alt yapı ihalesinin 09 Ağustos 2012 Perşembe günü yapıldığını, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan ihaleyi alan firmanın 5 gün içersinde işe başladığını ve gelinen süreçte yol yapımı ve arazi düzleme çalışmalarının süratle devam ettiğini söyledi.

Selahattin Gürcan ise “Yıllardır Deri Sanayinin taşınması noktasındaki süreç alt yapı ihalesi ile resmen başladı.  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yaptığı ihale kapsamında, Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne yol, içme suyu, evsel-sülfürlü-kromlu atıksu ve yağmursuyu inşaatı, kanalizasyon, drenaj yapımı yapılacak alt yapı çalışmalarına yaklaşık 16 Milyon (Trilyon) TL harcanacak. Çalışmaların en geç 30 Ekim 2015 tarihine kadar tamamlanmasının ardından müteakiben parsellerin üzerine fabrika inşaatlarının yapım süreci başlayacak.”dedi.

DİKİLİ AĞAÇLARI OLDU

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve beraberindeki Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ile Deri Sanayi’nin önemli işadamları Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne fidan diktiler. Deri OSB’ye toplam 23 bin 300 çam ağacı dikilerek, OSB’nin çevresi törenle yeşillendirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
VALİ 15 MİLYON TL’LİK YATIRIMI İNCELEDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir