VEKİL KÜPÇÜ İŞÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde tekstil ve kumaş üzerine faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, işçilerin sorunlarını dinledi.

Milletvekili Fehmi Küpçü’ye ziyaretlerinde Gerede Kent Konseyi Başkanı Yücel Yılmaz eşlik etti. Yılmaz ile fabrikaları gezen Küpçü, burada gazetemize yaptığı açıklamada, “Gerede ekonomisinin önemli mizaçlarından olan fabrikalarımız bizim için önemli. İktidarımızla birlikte gelişen ekonomimizin yine en önemli etkeni sanayilerimiz olmuştur. Gerede’de ekonomiyi canlandırmak adına bir çok girişimde bulunduk ve bu girişimlerimiz artarak devam ediyor. Şu anda Gerede OSB’de 3 fabrikamızın inşaatı devam ediyor. 2 fabrikanın ise projeleri çizildi ve yapım aşamasına girmek üzere. Bu gelişmeler ilçemiz için önemli.”dedi.  

DERİMİZ DÜNYADA LİDERLİĞE OYNAR

Göreve geldiğimizde ilk işimiz Gerede’deki deri sanayini Deri OSB’ye taşıyacak hamleleri yapmak oldu diyen Küpçü, “Orada da süratle çalışmalar devam ediyor. Müteahhit firma büyük ihtimalle süreçten önce altyapı çalışmalarının bitebileceğini söylüyor. Bu da taşınmanın daha erken gerçekleşeceği anlamına geliyor. Artık Deri İhtisas OSB’ye taşınmayla birlikte derideki kalite artarak, Gerede derisi Türkiye’de değil dünyada liderliğe oynar hale gelecektir. Bunun olmaması için bir neden yok, inanıyorum olacaktır. Uğraşıyoruz, çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Gerede’nin 4 yılın sonunda nereden nereye geldiğini hep beraber göreceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Vekil Küpçü, fabrikaları gezdikten sonra işçilerle sohbet ederek, onlarla aynı çatı altında yemek yedi. Küpçü, OSB’de ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, ilçe ekonomimizin bel kemiği konumundaki fabrikalarımızın ve işçilerimizin sıkıntılarını rutin ziyaretlerle sık sık dinleyeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
VEKİL KÜPÇÜ İŞÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir