YENİ GİRİŞİMCİLER ARANIYOR

featured

Gerede Belediyesi ve KOSGEB’in işbirliğinde, girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla Gerede’de “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” gerçekleştirilecek.

Yeni-girisimciler-araniyorEkonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması gibi birçok amaca haiz eğitim ve atölye çalışmalarından oluşan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Gerede’de de verilecek.

Gerede Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen eğitim kapsamında, eğitimini tamamlayarak sertifika alan katılımcıların seçilen başarılı iş fikirlerine geri ödemeli veya geri ödemesiz hibe desteği verilerek, iş kurmasına yardımcı olunacak.

Eğitime katılacak kişi kontenjanının kısıtlı olduğu öğrenilirken, başvurularının 08 Ağustos 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek olan bu eğitime katılmak isteyenlerin Gerede Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Birimine müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

Eğitimin, 18 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olup, Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi ve Kültür Sanat Merkezi Konferans Salonunda verileceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YENİ GİRİŞİMCİLER ARANIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Nüfus kaldarmıyor geredede küçük esnaf öldü artık her yerde avm var markette bile kıyafet ayakkabı vs. şeyler satıldıktan sonra esnaf ne satacak ?

    Cevapla
    • Herkez ileri dönük yatırım yapmak istiyor ama bütçe belli nufüs belli yatırım yapamıyorsun güvenemiyorsun bence fabrikalar kurulmalı genç kesimin işşiz kalmaması lazım sadece deri sanayimiz var yoğun faaliyet gösteren deri sanayide olmasa geredenin kalkınması zor..

      Cevapla