ZEKİCE HAZIRLANAN PROJELERİN GÜN YÜZÜNE ÇIKMA VAKTİ GELDİ

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Bolu Merkez Müdürlüğü İşbirliği ile Aralık ayı içerisinde Girişimcilik Kursu düzenlenecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Girişimcilik kursuna katılmak isteyen adayların 23.11.2012 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın www.marka.org.tr web sayfasından uygulamalı girişimcilik eğitimi linki Bolu/Gerede olarak bilgilerini girerek müracaatlarını yapmaları gerekmektedir. Adaylar daha detaylı bilgi için Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na başvuruda bulunabilirler.

Girişimcilik eğitimini tamamlayarak belge almaya hak kazanan adaylar, projelerini hayata geçirdikleri taktirde tamamen geri ödemesiz işletme kuruluş desteği 3.000 TL, kuruluş dönemi makine, teçhizat, ofis donanım ve yazılım desteği 15.000 TL daha sonraki süreçte işletme giderleri desteği için 12.000 TL alacaklar.

Girişimciler kurs sonunda hayata geçirdikleri proje için 0 faiz ile 70.000 TL geri ödemeli sabit yatırım desteği de verilecek.”denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ZEKİCE HAZIRLANAN PROJELERİN GÜN YÜZÜNE ÇIKMA VAKTİ GELDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir