GARNİZON VE EMNİYETE ZİYARET

featured

garnizon-emniyet-ziyaretiAK Parti Gerede İlçe Teşkilatı, Başkan Ali Şafak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Garnizon Komutanı Arif Haktan Doğan’ı ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Gözütok’u makamında ziyaret etti.

Yaşanan seçim sürecinin ardından yapılan kongre ile AK Parti İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Ali Şafak ve İlçe Yönetimi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda 14 Ocak 2015 Çarşamba günü İlçe Başkanı Ali Şafak ve İlçe Yönetimini oluşturan Mehmet Çonkar, Mehmet Çığrılı, Yasin Turan, Yücel Yılmaz, Cengiz Demir, Erol Calp ve Kadın kolları Başkanı Mehtap Demirses Burku Garnizon Komutanı Arif Haktan Doğan’ı ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Gözütok’u makamında ziyaret etti.

Ali Şafak, yönetim kurulu olarak ilçemizdeki yetkilileri ziyarete başladıklarını belirterek, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Gerede’nin tanıdığı ve sevdiği kişilerden oluşuyor. Milletvekilimiz Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanımız Mustafa Allar’da Gerede için bir şanstır. Genel merkezimizin ve Ankara’da görev yapan bürokratlarımızın verdiği destek ile Gerede önümüzdeki süreçte çok güzel olacaktır. Bunu hep beraber göreceğiz. Biz de yeni seçilmiş bir yönetim olarak 2015 Haziran ayında yapılacak seçimlere hazırlanmaya başladık. Yönetim olarak şahsınızın ve personelinize gayretli hizmetleriniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Veli Gözütok da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Ali Şafak ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

emniyet

garnizan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GARNİZON VE EMNİYETE ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir