AK PARTİ GENÇLERDE TURUNÇ GÜVEN TAZELEDİ

featured

IMG_2959AK Parti Gerede Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ni Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde Pazar günü saat 15.00’de gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın sağlandığı kongrede mevcut Başkan Metin Turunç, 400 delegenin güven oyunu alarak tekrar Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi. Kongreye Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, eski Belediye Başkanı Ömer Baygın, Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Bolu Gençlik Kolları Başkanı Taha Sönmezel, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üyeleri ile MKYK üyeleri, Teşkilat yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metin Turunç kongreler şölendir, tazelenmedir, yenilenmedir, bayramlaşma ve selamlaşma kongreleri olduğunun altını çizerek, “Başka partilerdeki gibi sandalyelerin havalarda uçuştuğu kongreler değildir. Kongrelerimiz bayramlaşma ve selamlaşma kongreleridir. Gerede’ye muhteşem, canlı ve heyecanlı bir kongre yaşattığınız için hepinizden Allah razı olsun. Gerede’de sizler tarih yazdınız. Gerede bugün bir kez daha tarihe not düşüyor” dedi.

2012 yılında göreve atama ile geldiğini hatırlatan Turunç konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlk işimiz teşkilatımızı yenilemek oldu. Gerede’de tüm gençlerimizin ihtiyaçlarına koşarak, onların vebalini üstümüze aldık. Birinin ayağına taş değse onun vebalini kendimizden bildik. Biz genç kardeşlerimize böylesine yürekten sevdik. Böylesine candan sahiplendik. Bu niyetle yola çıktık. Üniversiteli arkadaşlarımızın ailesi olduk. Anneleri ve babalarının emaneti olarak görüp emanete sahip çıkıldığını gösterdik. Biz Allah’ın izni ile elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Bizim inancımız Hak, yolumuz AK, sevdamız büyük. 2015’te tekrardan bizlere Gerede gençliğini emanet eden önce Yüce Rabbime hamd olsun. Sonra siz büyüklerimden razı olsun’’ dedi. Turunç konuşmasını şöyle sürdürdü “Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mı, hatta boğarım, boğamazsam hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam, hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale, bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale, yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum! Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim, adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım, zalimin hasmıyım amma severim mazlumu diyerek M. Akif Ersoy’un dizleriyle sona erdirdi.

Gerede Gençlik Kolları üyeleri AK Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metin Turunç’a yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ise, Gençlik kollarının partimiz için çok önemli olduğunu, partinin kazandığı tüm başarılarda gençlerin büyük emek sahibi olduğunu belirterek, ‘’Partimiz gençlerimizle var ve var olmaya devam edecek. Gençlerimiz her zaman canlıdır, heyecanlıdır ve samimidir. Partimiz kurulduğu günden bugüne attığımız her adımda gençlik kollarının payı büyüktür. Bizler her zaman güvendik ve değer verdik. Çünkü Gerede Gençlik Kolları sadece bayrak asmaktan ibaret değildir. Biz her zaman beraberiz iyi ve diriyiz. Çünkü biz AK Parti Gerede İlçe Teşkilatıyız. AK Parti ailesi olarak amacımız 2015 Genel Seçimlere hazırlanmaktır. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan Bolu’da 3-0 yapmak üzere gece gündüz demeden canla başla çalışmaktır’’ diye konuştu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da; Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda utandırmasın, Rabbim 4. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nin İlçemize adına hayırlar getirmesini temenni ederim’’ dedi.

2001 yılındaki bir kahvehaneye girdiğimde sessizlik vardı. Televizyonda İMF’nin 1 Milyar Krediyi serbest bıraktı diye kahvede olan tüm vatandaşların ayakta alkışladığını, 1934’lerden 1950’lilere kadar ezanın Türkçe okunulduğu günleri gördüğüne değinen Allar, ‘’Şuan gelinen nokta aşikardır.  Düne kadar konuşamadıklarımızı şimdi yaşar olduk. Ne kadar hamd etsek azdır diye düşünüyorum’’ dedi.

 AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü ise, AK Parti sadece Bolu’ya Gerede’ye hizmet etmediğini AK Parti aslında bu coğrafya insanlarına, asıl çocuklarına 9 seçimdir halkın hakemliğine sığınan evlatlarına 77 milyon insana hizmet etmiştir. AK Parti fakirini zenginini tüm insanları kucaklamaya çalıştı. AK Parti sadece yerel siyaset anlamında değil, genel siyaset anlamında da kendi coğrafyasında hapsolan bir coğrafyayla siyaset yapmadı. Şeyh Edabii’nin sözleriyle insanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesiyle hareket etti. Bu düşüncelerle Kongremizin vatanımıza ve milletimize İlçemize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ederim’’ şeklinde konuştu.

1

2

3

4

 IMG_2959

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK PARTİ GENÇLERDE TURUNÇ GÜVEN TAZELEDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir