GÜZ’DEN ÖZCAN’A GEREDE HATIRLATMASI

featured

adsızAK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, seçimler öncesinde Gerede’de noterli sözlerinin olduğu kağıdı dağıtan CHP Milletvekili Tanju Özcan’a, “3 ay içinde o noter onaylı kağıtta yazan vaatleri yerine gelmezse istifasını vermesi gerekiyor” dedi.

AK Parti ile CHP Koalisyon Hükümeti için sıcak temaslarda bulunmaya devam ederken, yerel siyasette de milletvekillerinin seçim vaatleri gündeme gelmeye devam ediyor. 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti Bolu 3. sıra Milletvekili Adayı olan Mehmet Emin Güz, Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Gerede’ye noter vasıtasıyla verdiği sözleri hatırlatarak, verilen sözlerin CHP koalisyonunda 3 ay içerisinde yerine getirilmediği takdirde istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Tanju Özcan tarafından Gerede halkına noter tasdikli sunulan vaatleri hatırlatan Güz, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, “Aşağıda imzası bulunan ve halen CHP milletvekili olan Tanju bey kardeşimizin derhal bir basın toplantısı düzenleyerek, noter kanalıyla verdiği taahhütnamedeki sözlerin üç ay içinde yerine getirilmesi hususunu koalisyon protokolüne 15. madde olarak konulmaması halinde milletvekilliğinden istifa edeceğini açıklamasıdır” ifadeleri kullandı.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan seçimden önce Gerede halkına noter kanalıyla şu sözleri vermişti:

“CHP Bolu Milletvekili adayları olarak 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması halinde;

1-Gerede İlçemize ‘Deri Sanayi’ konusunda özel bir teşvik verilecektir.

2- Tabakhane sahiplerine organize sanayi bölgesine taşınabilmeleri için 5 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi imkanı sağlanacaktır.

3-Tabakhanede çalışan işçilerimize her 4 yıl için bir yıl yıpranma payı verilerek, erken emekli olmaları sağlanacaktır. Bu hususlar bizim Gerede halkına taahhüdümüzdür. Şayet bu sözlerimizi 3 ay içinde yerine getiremez isek milletvekilliğinden istifa etmeyi kabul, beyan ve taahhüt ederiz” ibareleri yer almıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜZ’DEN ÖZCAN’A GEREDE HATIRLATMASI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir