5000 KİŞİYE SOFRA AÇTI

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği, 5 bin kişiye iftar verdi.

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği, önceki gün Bolu Atatürk Orman Parkı’nda verdiği iftar yemeğinde 5000 kişiyi ağırladı.

İHH’nin gerçekleştirdiği iftar programına, Gerede’den; daire amirleri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Geredeli işadamları ve Gerede halkından katılımın yoğun olduğu görüldü.

Açık havada açılan iftarı takiben dua sonrasında selamlama konuşmalarına geçildi.

Konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye davet edilen Bolu-İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı, “İftar sofralarında amacımız açlığımızı gidermek değil, Ramazan ayının kendine has atmosferinde, Ramazan sofrasının maneviyatından tat almaktır. En önemlisi; manevi ortamda bir araya gelmek, aynı sofrada oturmanın lezzetini yaşamak, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. Bolu İnsan Hakları Hizmet Derneği olarak, böylesine anlamlı bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz bu atmosferde, gönüllülerimiz ve vatandaşlarımızla bir arada olmak, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu.” dedi.

Gerede’den katılımın yoğun olduğuna dikkat çeken Sarımsakcı, “ Birçok bölgeden ve yöreden iftarımıza katılan binlerce gönül dostumuz var. Gerede’den katılımın daha fazla olduğu haberini aldım ve bu benim için ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Sizlerin böyle bir mübarek günde, davetimize ve dolayısı ile soframıza teşrifiniz, bizim için şereftir.”diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
5000 KİŞİYE SOFRA AÇTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir