5980 öğrenci karne aldı

5980 öğrenci karne aldı (1)Gerede’de 5 bin 980 öğrenci 22 Ocak 2016 Cuma günü ilk dönemini tamamlayarak sömestre tatiline girdi. Kar’a, kışa aldırmadan sabahın erken saatlerinde aileleriyle birlikte okulun yolunu tutan öğrenciler aldıkları başarı belgeleri ile adeta sosyal medyayı da yıktılar.

Gerede’de ki 28 okulda eğitim ve öğretim gören 5.980 öğrenci ve 455 öğretmen sömestre tatiline girmenin heyecanını yaşadı. Gerede Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda eğitim ve öğretim gören öğrenciler karnelerini almanın heyecanını sosyal medyada paylaşım yaparak adeta sayfaları doldurdu.

Protokol ise karne dağıtım törenini S.M. Dayıoğlu İlkokulu’nda Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı ve velilerin katılımı ile gerçekleştirdi. Program sonunda öğrencilere tatil hediyesi de ihmal edilmedi.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte ilçemiz Gerede’de eğitim gören 28 okulda 5.980 öğrenci ve 455 öğretmen karne heyecanını yaşadı.

Sabahın erken saatlerinde okullarına giden öğrenciler karne heyecanını kimi düşük not üzüntüsüyle yaşarken, kimi ise başarılı notlarının sevincini yaşadı.

Öğretmenlerin karneleri dağıtmasıyla birlikte başlayan heyecan yerini tatil için sevincine bırakırken, okuldan ayrı kalmanın da hüznü yaşanmış oldu. Bazı öğrenciler karnelerindeki zayıf notlara üzülürken bazıları ise notlarının iyi olmasını yaptığı paylaşımlar ile kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
5980 öğrenci karne aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir