GERKAV İFTARDA BULUŞTURDU

featured

Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, Esentepe’de düzenlediği iftar programıyla öğrenci ve hayırseverleri buluşturdu.

GERKAV-iftarda-bulusturduYıllardır üniversite öğrencisi Geredelilere verdiği destekle adından başarıyla söz ettiren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) Cumartesi günü düzenlediği iftar programında burs alan öğrencilerle hayırseverleri bir araya getirdi.

Esentepe’de düzenlenen iftar yemeğine, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Gerede ilçe Başkanı Ali Şafak, Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, GERKAV Başkanı Ziya Kahraman ve Yönetin Kurulu Üyeleri ile çok sayıda öğrenci ve hayırsever katıldı.

İftarda açılış konuşmasını yaparak GERKAV’ın faaliyetlerinden bahseden GERKAV Başkanı Ziya Kahraman, GERKAV’ın şu anda 350’den fazla öğrenciye burs verdiğini söyledi. Kahraman’dan sonra kürsüye çıkan Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve öğrencilik döneminde GERKAV’dan burs alan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, konuşmalarında GERKAV’ın önemine değinerek, GERKAV’ın faaliyetlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GERKAV İFTARDA BULUŞTURDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir