1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede-Bolu Yolu Ulaşıma Kapandı

Gerede-Bolu Yolu Ulaşıma Kapandı

gerede yol kapalı
0
Paylaş

Gerede ile Bolu arasındaki yol, yoğun kar yağışı ve kayan araçlar nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kar lastiği takmayan sürücüler, kapanmada etkili oldu. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı ve yolda kayan araçlar, Gerede ile Bolu arasındaki karayolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları ekipleri yolu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gerede ile Bolu arasında ulaşımı sağlayan karayolu, etkisini artıran yoğun kar yağışı ve sürücülerden kaynaklı olumsuzluklar nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Karla kaplanan yolda çok sayıda aracın kayması, trafiğin durma noktasına gelmesine yol açtı.

Yetkililer, yolun kapanmasında en büyük etkenin kış lastiği takmadan yola çıkan araçlar olduğunu belirtti. Yaz lastiğiyle trafiğe çıkan bazı sürücüler, kayarak hem kendi güvenliğini hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı.

Karayolları ekipleri kapanan yolda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yoğunlaştırırken, trafik ekipleri de sürücülere zincir ve kar lastiği uyarısı yapıyor.

(Haber: Kemal Akın)

Gerede-Bolu Yolu Ulaşıma Kapandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip