Bir apartman dairesinden yayılan kötü kokular üzerine itfaiyenin müdahalesiyle girilen evde, 85 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Olay, sitenin altıncı katında meydana geldi. Apartmanda yaşayanlar, komşularına ait daireden uzun süredir kötü kokular geldiğini fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye personeli, pencereden içeri girebilmek için camı kırarak daireye girdi. Ekipler, içeri girdiklerinde ev sahibi 85 yaşındaki Şahizer Ergün’ün cansız bedeniyle karşılaştı.
Yapılan ilk incelemelere göre, yaşlı kadının bir süre önce yaşamını yitirdiği düşünülüyor. Dairenin kapısında 22 Nisan tarihli bir tebligatın bulunması, ölümün bu tarihten önce gerçekleşmiş olabileceğini gösterdi. Ergün’ün cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(Haber Merkezi)