Düzce’de Engelliler Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Hizmet İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ali Kemal Esen, bu kapsamda Kusursuz Kafe’de çalışan özel bireylerle bir araya gelerek kahvaltı düzenledi.
Esen, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Engelliler Gününün bir haftaya sığması mümkün değil. Sizler bizim çalışma arkadaşlarımızsınız, hepinize emeğiniz için teşekkür ediyorum. Hayatı paylaşmak için engel yok, biz sizlerle birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Kusursuz Kafe’nin Düzce’ye kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.
Özel günde, tiyatro ve sinema sanatçısı Nurullah Çelebi de Kusursuz Kafe çalışanlarıyla bir araya geldi.
Kusursuz Kafe çalışanları, özel haftada kendilerini hatırlayan Ali Kemal Esen ve Nurullah Çelebi’ye teşekkür ederek, etkinliğin kendileri için önemini vurguladılar.
(Haber Merkezi)