Düzce Üniversitesi kız öğrencileri, yurtta düzenlenen tatlı atölyesinde bir araya gelerek hem öğrendi hem keyifli vakit geçirdi.
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrenciler, yurt mutfağında bir araya gelerek çeşitli tatlılar yaptı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Raziye Begüm Sultan Yurdu, öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yeni bir etkinlik düzenledi.
Yurt yemekhane işletme şefinin rehberliğinde gerçekleştirilen mutfak atölyesinde, öğrenciler hem yeni tarifler öğrendi hem de keyifli vakit geçirdi. Etkinliğe gönüllü olarak katılan 15 öğrenci, yaş ve kuru pasta, kurabiye ve patates salatası hazırlayarak mutfak becerilerini geliştirdi ve yapılan lezzetlerin tadını birlikte çıkardı.
Workshop sırasında öğrenciler arasında sıcak bir ortam oluştu. Ekip çalışmasının ve birlikte üretmenin önemi vurgulandı. Etkinlik sonunda yapılan ikramlarla birlikte sohbet eden öğrenciler, bu tür aktivitelerin hem motivasyonlarını artırdığını hem de yurtta geçirilen zamanı daha verimli ve eğlenceli hale getirdiğini belirtti.
(Haber Merkezi)