1. Haberler
  2. Güncel
  3. Geredeli Başkan “Yeniden Adayım” Dedi

Geredeli Başkan “Yeniden Adayım” Dedi

g
0
Paylaş

Bolu’da gerçekleştirilen oda seçiminde konuşan Geredeli hemşehrimiz Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret, mayıs ayında yapılması planlanan birlik seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Aynı zamanda Gerede Şoförler Odası ile Gerede Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevlerini de yürüten Tahir Gayret, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayret, BESOB seçimleri için yeniden adaylık kararını kamuoyuyla paylaştı.

Esnaf camiasında seçim hareketliliği

tahir gayret

Tahir Gayret’in açıklaması, oda üyeleri ve esnaf çevrelerinde yakından takip edilirken, yaklaşan BESOB seçim sürecinin de hareketlenmesine neden oldu.

Yapılan değerlendirmelerde, mayıs ayında gerçekleştirilecek seçimlerin esnaf teşkilatları açısından önemli bir sürece işaret ettiği ifade ediliyor.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geredeli Başkan “Yeniden Adayım” Dedi
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip