BAŞHEKİM’DEN ANLAMLI ÇAĞRI!

Bolu’da hastaneler arası düzenlenen voleybol müsabakalarında bayan ve erkek takımlarının gösterdiği büyük başarının ardından Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Kahraman Dinler, turnuvada başarı sergileyen personelini kutladı ve bu turnuvaya insanları spora teşvik etmek için katıldıklarını söyledi.

Konuya ilişkin açıklamasına, zamanın en yaygın hastalıklarından “obezite”ye değinerek başlayan Başhekim Dinler, “Obezite, vücuttaki yağ miktarının aşırı düzeyde birikim göstermesidir. Yeme alışkanlıkları, yaşam stili, ailesel yaşam biçimi gibi bir çok faktör bu sorunun temelinde ve çözümünde ciddi öneme sahiptir.

Obezite çağımızın en yaygın hastalığı haline gelmiştir. Çaresi ve korunma yolu ise düzenli bir şekilde spor yapmaktır. Spor yaparken de etkili bir rejim listesi ile kolayca zayıflayabilirseniz.

Türkiye’de özellikle çocuk ve gençler arasında obezitenin giderek artması üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçmiş ve obezite ile savaş kampanyası başlatmıştır.

Gerede Devlet Hastanesi çalışanları, sporun yararlarına dikkat çekmek için Bolu Hastaneleri arasında düzenlenen Voleybol Turnuvası’na katılmış, bayan ve erkek takımımızda ikincilik kupasına sahip olmuştur. Bundan sonraki spor dallarındaki etkinlikler de yakından takip edilerek, halkımıza spor yapma konusunda örnek olmayı amaç edinmişlerdir.”dedi.

Diyetisyen müjdesi!

Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Kahraman Dinler, yaptığı açıklamada bir de ilçe halkına müjde verdi. Obeziteye karşı savaşta kararlı olan Başhekim Dinler, Gerede Devlet Hastanesi’ne her hafta Cuma günleri Diyetisyen Hekim’in gelmesi için gerekli girişimleri yaptıklarını ve bu hususta rahatsızlığı bulunan vatandaşların Cuma günleri Diyetisyen Hekim’den obeziteden kurtulma ve korunma konusunda yardım alabileceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞHEKİM’DEN ANLAMLI ÇAĞRI!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir