İŞTE AVAN PROJE

Bu yıl Bankacılık ve Finans Bölümü’nün açılmasıyla faaliyetine başlaması planlanan 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hizmet binasının projeleri ilk kez gün yüzüne çıktı. Yine ilk kez gazeteniz Gerede Medyatakip’in ulaştığı avan proje, muhteşem görüntüsüyle adeta büyülüyor. Baştan sona tüm detayları inlenmiş bir mimari yapıyla dizayn edilmesi planlanan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, avan projelere bakıldığında Gerede’nin en güzel yapılarından biri olacak gibi gözüküyor. Binanın maliyetinin ise 6 Milyon TL’yi bulması bekleniyor.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun bu yıl Bankacılık ve Finans Bölümüne öğrenci alınabilmesi noktasında büyük çaba sarf eden Doç.Dr. Mustafa Nursoy, avan proje üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Proje uzmanları ve çeşitli isimlerle görüşerek proje üzerindeki düşüncelerini de alan Nursoy, projede hangi değişikliklerin yapılacağı noktasında fikir alış-verişinde bulunuyor.

NEREYE YAPILACAK?

Aylarca tartışma konusu olan ve gündemde yer alan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binasının nereye yapılacağına ilişkin bilgiyi de yine ilk kez gazetemiz aracılığıyla halkımıza duyuruyoruz.

4 yıllık eğitimin verileceği Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binası, Gerede Belediyesi’nin Gerede Meslek Yüksekokulu bitişiğinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne bağışladığı 20.000 metrekare arazi üzerine yapılacak. Kamulaştırılmayan alandaki kamulaştırma çalışmaları da yine devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İŞTE AVAN PROJE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir