1. Haberler
  2. Genel
  3. Sakarya’da 14 Kadın Yazarın Kaleminden Şehitlerimizin Hikayesi

Sakarya’da 14 Kadın Yazarın Kaleminden Şehitlerimizin Hikayesi

sakaryada 14 kadin yazarin kaleminden sehitlerimizin hikayesi jmLGIDvV.jpg

Sakarya’da 14 kadın yazarın yazdığı “364 Gün O Gün” kitabının tanıtımı yapıldı.

Adalı Kadın Yazarlar Topluluğu, Sakarya Yerel Kültür Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi’nin desteğiyle hazırlanan kitap, Sakaryalı 45 şehidin hayat hikayesini içeriyor.

Tanıtım etkinliği, Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Şehitlerin bilgilerini gösteren bir videonun izlenmesinin ardından, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Pekşen, Gazi Yiğit Uçar, Adalı Kadın Yazarlar Topluluğu Başkanı Filiz Toklu, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve kitabın editörü Nalan Solmaz Aşkın birer konuşma gerçekleştirdi.

Tanıtım programına, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakarya’da 14 Kadın Yazarın Kaleminden Şehitlerimizin Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip