Düzce’de belediyenin başlattığı “Temiz Şehir Düzce” kampanyası, ilkokulları da kapsayacak şekilde genişletildi. 23 Nisan İlkokulu’nda başlayan ilk etkinlikte, oyuncu Nurullah Çelebi’nin tiyatro gösterisiyle eğlenen minikler, ardından okul çevresinde temizlik yaptı.
Düzce’de şehrin temizliği konusunda farkındalık oluşturmak ve yerlere çöp atılmasını engellemek amacıyla başlatılan kampanyaya, ilkokul öğrencileri de eğlenceli ve öğretici programlarla dahil edildi.
Çeşitli Hediyeler Dağıtıldı
Kampanya kapsamındaki ilk program, Bahçeşehir bölgesinde bulunan 23 Nisan İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Düzceli oyuncu Nurullah Çelebi’nin tiyatro gösterisi ile başlayan etkinlik, miniklere yönelik çeşitli eğlence gösterileri ile devam etti. Öğrenciler, programın ardından okul çevresinde temizlik yaptı. Okulda en çok temizlik yapan öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıtıldı.
(Haber Merkezi)