Düzce’nin elektrikçileri e-ticaret yapmaya hazırlanıyor.
Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, üyelerine yönelik e-ticaret eğitimi düzenledi. Dünyada hızla yerini alan ve insan yaşamını kolaylaştıran internet üzerinden alışveriş, Düzceli elektrikçiler ve elektronikçiler için de kapılarını açacak.
Eğitim, DESOB Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu eğitimde e-ticaretin kolay ve hızlı yönleri detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, e-ticaretle ilgili bilinmesi gerekenler ve atılması gereken adımlar ile alışveriş yöntemleri katılımcılara aktarıldı.
Düzce Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Serhat Geçtim, “İnternetten alışveriş artık dünyamızın bir gerçeği. Bu gerçekliğe sırtımızı dönemez, kulaklarımızı ve gözlerimizi kapatamayız. Biz de üyelerimizi bu hayatın gerçeğine hazırlamak için e-ticaret eğitimi verdik. Bütün üyelerimiz, ellerinden geldiğince e-ticaret yapabilsinler diye bu eğitimi düzenledik. Odamızın e-ticaret eğitimi üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Faydalı geçen eğitime katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz,” dedi.
Eğitim bir gün sürdü ve esnaflar akıllarındaki soruları sorma fırsatı buldu. Katılımcıların hemen hemen hepsi, kendi sitelerini kurarak e-ticaret yapmaya başlayacaklarını belirtti.
(Haber Merkezi)