1. Haberler
  2. Genel
  3. Büyük Fuhuş Operasyonu: 15 Kadın 13 Şüpheli

Büyük Fuhuş Operasyonu: 15 Kadın 13 Şüpheli

Büyük Fuhuş Operasyonu
0
Paylaş

Fuhuşa zorlandığı tespit edilen 15 kadın kurtarıldı, 13 şüpheli gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarda ziynet eşyası, silah ve dijital materyaller ele geçirildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında fuhuş suçlarının önlenmesi ve örgütlü faaliyetlerin açığa çıkarılması amacıyla Eskişehir merkezli olmak üzere 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şüpheliler Takip Altına Alındı

Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bartın ve Aydın’da eş zamanlı yapılan baskınlarda 13 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında şüphelilerin, internet siteleri üzerinden müşteri temin ettikleri, kadınları fuhuş yapmaya zorladıkları ve bu faaliyetten maddi kazanç sağladıkları belirlendi.

Baskınlarda Ele Geçirilenler

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda; 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, yaklaşık 2 milyon TL değerinde ziynet eşyası, çalıntı olduğu belirlenen 68 adet Tibet meditasyon kâsesi ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

15 Mağdur Kadın Kurtarıldı

Operasyon kapsamında 6’sı yabancı uyruklu olmak üzere toplam 15 mağdur kadın kurtarıldı. Kadınların ilgili birimlere teslim edildiği ve koruma süreçlerinin başlatıldığı bildirildi.

(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyük Fuhuş Operasyonu: 15 Kadın 13 Şüpheli
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip