Gerede bu akşam anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.
Divan edebiyatına olan hâkimiyeti ve anlatım gücüyle Türkiye genelinde tanınan Hayati İnanç, Geredelilerle bir araya gelecek.
Hayati İnanç, 3 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Programın, ilçedeki edebiyatseverler başta olmak üzere her yaştan katılımcının ilgisini çekmesi bekleniyor.

Geniş Katılım Bekleniyor
Programın duyurulmasının ardından sosyal medyada büyük ilgi görmesi, bu akşam kültür merkezinde yoğun bir katılım yaşanacağının habercisi oldu. Gerede’de uzun süredir beklenen edebi söyleşi için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Hayati İnanç Hakkında
1961 yılında Denizli’nin Çal ilçesinde doğan Hayati İnanç, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Hukuk eğitimine rağmen asıl tanınırlığını divan edebiyatına olan ilgisiyle kazandı. Televizyon programları, söyleşiler ve konferanslarla geniş kitlelere ulaşan İnanç, anlatımıyla sadece bilgi değil, derinlik ve duygu da aktararak dikkat çekiyor.
(Haber: Meral Bınar)


















