1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Gençlerin Coşkusu Sokaklara Taştı

Gerede’de Gençlerin Coşkusu Sokaklara Taştı

19 mayıs
0
Paylaş

Gerede ilçesinde 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler, yoğun katılım ve coşkulu anlarla sürüyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen programlar, gençlerin enerjisiyle renkleniyor.

Gençlik Haftası programı kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü ilçe protokolü, gençler ve vatandaşların katılımıyla büyük bir heyecan içinde gerçekleştirildi. Yürüyüş boyunca gençliğin dinamizmi ve bayram coşkusu ilçede güçlü şekilde hissedildi.

Şehir Stadında Etkinlik Alanlarına Yoğun İlgi

698284090 17966569941108221 2313502874274568401 n

Yürüyüşün ardından program, şehir stadında kurulan etkinlik alanlarıyla devam etti. Katılımcılar, spor, kültür ve sanat temalı stantları ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katılma imkânı buldu.

Hazırlanan alanlarda özellikle gençlere yönelik aktiviteler dikkat çekerken, stantlar gün boyunca ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Etkinlikler, hem eğlenceli hem de bilgilendirici içerikleriyle katılımcılardan tam not aldı.

Gerede’de Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen programların önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle devam edeceği belirtildi.

(Haber: Münire Karabulut)

Gerede’de Gençlerin Coşkusu Sokaklara Taştı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip