1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Heyecan Dorukta: Rekabet Kızıştı

Gerede’de Heyecan Dorukta: Rekabet Kızıştı

Gerede'de Heyecan Dorukta
0
Paylaş

Gerede’de geleneksel hale gelen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası, bu yıl 39’uncu kez düzenleniyor. İlçedeki ortaokulların mücadele ettiği turnuvada grup karşılaşmalarının ardından yarı finalistler belli oldu.

Turnuvada A Grubu’nda Seviller Ortaokulu, Yenimahalle Ortaokulu, Gerede Ortaokulu ve Dayıoğlu Ortaokulu yer aldı. B Grubu’nda ise Esentepe Ortaokulu, TOBB Ortaokulu ve 100. Yıl İHO Ortaokulu mücadele etti.

Oynanan karşılaşmaların ardından Seviller Ortaokulu, Yenimahalle Ortaokulu, Esentepe Ortaokulu ve TOBB Ortaokulu yarı finale yükseldi.

Gerede heyecan dorukta2

Yarı Final Maçları 22 Haziran’da

Turnuvada yarı final heyecanı 22 Haziran 2026 Pazartesi günü yaşanacak. Saat 14.30’da Seviller Ortaokulu ile TOBB Ortaokulu karşı karşıya gelecek.

Günün diğer yarı final mücadelesinde ise saat 15.30’da Esentepe Ortaokulu ile Yenimahalle Ortaokulu finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Gol Krallığında Zirve Yarışı Sürüyor

Turnuvada gol krallığı yarışında Seviller Ortaokulu’ndan Berat Çongar ve Emir Berat Aslan ile Gerede Ortaokulu’ndan Ramazan Efe Darak 5’er golle ilk sırada yer alıyor.

Esentepe Ortaokulu’ndan Kaan Ali Albayrak, TOBB Ortaokulu’ndan Hamza Albay ve Dayıoğlu Ortaokulu’ndan Hüsnü Aydoğan ise 3’er golle listeyi takip ediyor.

Final İçin Kritik Mücadele

39’uncusu düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası’nda yarı final maçlarının ardından finale yükselecek takımlar belli olacak. Turnuva, öğrencilerin sportif mücadelesinin yanı sıra dostluk ve centilmenlik ruhuyla da dikkat çekiyor.

(Haber: Davut Er)

Gerede’de Heyecan Dorukta: Rekabet Kızıştı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip