1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara Mamak’ta Gergin Anlar

Ankara Mamak’ta Gergin Anlar

ankara mamakta gergin anlar yYBvSFhG.jpg
0
Paylaş

Ankara’nın Mamak ilçesinde iddialara göre kamyonun çekilmesini isteyen iki esnaf, kalabalık grubun saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından şüphelilerden şikâyetçi oldular.

Ankara’nın Mamak ilçesinde, iş yerinin önüne park edilen kamyon nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda darbedilen iki kişi hastaneye kaldırılırken, kavga anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Tartışma Sokağa Taştı

Olay, Mamak ilçesi Türközü Mahallesi 433. Cadde’de meydana geldi.

İddiaya göre, çilingir dükkanı işleten Bekir Erden (33), iş yerinin önüne park edilen kamyon nedeniyle aracını çıkaramayınca kamyondan inen kişileri uyardı. İşe gitmesi gerektiğini belirten Erden, aracın park edildiği yerin uygun olmadığını söyleyerek kamyonun kaldırılmasını istedi.

İddiaya göre, uyarının ardından taraflar arasında başlayan tartışma, Erden’in arkadaşı Muhammet Zeynel’in (19) araya girmesiyle kavgaya dönüştü. Ev eşyası taşımak için kamyonu park ettiklerini öne süren grup, Erden ve Zeynel’i tekme ve yumruklarla darbetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki esnafın da araya girmesiyle kavga sona erdi.

İki Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Yaralanan Bekir Erden ile Muhammet Zeynel, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedbir amacıyla bir süre müşahede altında tutulan iki kişi, taburcu edilmelerinin ardından saldırganlar hakkında şikâyetçi oldu.

Erden, kendilerinin tehdit edildiğini de öne sürerek hukuki süreci sürdüreceklerini söyledi.

O Anları Anlattı

Yaşananları anlatan Muhammet Zeynel, “Kamyon dükkanın önüne yanaşmıştı. Gelenler eşya taşıyacaklarını söylemişti. Biz de işe gideceğimiz için araçla çıkacağımızı ve kamyonu yoldan çekmelerini istedik. Kabul etmediler. Bekir ağabeyim o sırada kendi aracını çalıştırmak istedi, başaramadı. Aracı arızalanmıştı. Daha sonra Bekir ağabeyime saldırdılar. Küfür ettiler ve vurmaya başladılar. Ben de onu korumak için saldırganlardan birini hafif şekilde ittim. O sırada bana da saldırmaya başladılar. Durmadan bize vurmaya başladılar. O sırada bir polis buradan geçiyordu. Biber gazıyla saldırganlara müdahale etti. Saldırganların çoğu olaydan sonra kaçtı. Beni hastaneye götürdüler. Dudağımda ve kaşımda açılmalar oldu. Vücudumda ağrılar hissediyorum. Darbedildikten sonra başım dönmüştü. Polise şikayette bulunduk, bize bunu yapanlardan davacıyız” dedi.

Tehdit İddiasında Bulundu

Bekir Erden ise yaşanan olayın ardından saldırganlardan şikâyetçi olduklarını belirterek, “Kamyondan inen kişiler park yerinin önünü kapatmıştı. Biz de kendilerini uyardık. Park ettikleri yer uygun değildi. Tartışmak istemedik. Aracımla işe gideceğim için kamyonu çekmelerini söyledim. Aracımın aküsü bittiği için inmem gerekti. O sırada da küçük bir tartışma yaşanıyordu. Yanlarına gittiğimde bana yumruk attılar. Yanımdaki arkadaşım da kavgayı ayırmak için araya girdi. Ardından diğer kişiler de ikimize saldırmaya başladı. Ne olduğunu anlamadık. Daha sonra polis ekipleri geldi ve olaya müdahale etti. Saldırganlardan şikayetçi olduk. Vücudumuzda darp izleri oluştu. Hukuki süreç başladı. Saldırganları tanımıyordum, ilk kez karşılaşmıştık. Bizi tehdit ettiler. ‘Seni burada barındırmayacağız’ dediler” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Ankara Mamak’ta Gergin Anlar
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip