Kastamonu’da Bakan Tarafından Açıldı

kastamonuda bakan tarafindan acildi WTwNlxgy.jpg
0
Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kastamonu’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tarihi Konyalı Konağı’nda kurulan Aile Destek Merkezi’nin (ADEM) açılışını gerçekleştirdi.

“Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Kastamonu’yu ziyaret eden Bakan Göktaş, ADEM’in açılış programına katıldı. Açılış öncesinde Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin tarafından dua edildi.

Bakan Göktaş, merkezin ailelere, kadınlara ve çocuklara katkı sağlamasını temenni ederek, “Bütün Kastamonulu kadınları için, aileleri için, çocukları için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Burası Türkiye’nin en güzel aile evlerinden bir tanesi oldu. Binalar da şimdi öyle, tarihi binalar, bizde şimdi gezip keşfedeceğiz. Hayırlı olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

Açılış Kurdelesini Birlikte Kestiler

Bakan Göktaş, Vali Meftun Dallı, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Özdemir ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Göktaş, daha sonra merkezde el sanatları eğitimi alan kadınları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Olgunlaşma Enstitüsünü de Ziyaret Etti

Aile Destek Merkezi’ndeki programın ardından Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Olgunlaşma Enstitüsünü ziyaret eden Bakan Göktaş, el sanatları kurslarında eğitim gören kadınlarla bir araya geldi.

Kadınların hazırladığı ürünleri inceleyen Göktaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Bakan Göktaş’a kadınların el emeğiyle hazırladığı ürünlerden hediye edildi.

(Haber Merkezi)

Kastamonu’da Bakan Tarafından Açıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip