GEREDE’DE 16 EKİP 1971 TALEBİ KARŞILADI

featured

Gerede’de 16 ekip toplam 1971 vatandaşın talebini karşıladı. 995 vatandaşa konutta ödeme, 355 vatandaşa gıda ve nakdi yardım, 149 vatandaşa ilaç teslimatı ve 267 vatandaşa fatura ödemeleri ve 205 vatandaşa seyahat izin belgesi düzenlendi.

Gerede Vefa Sosyal Destek Grubu personeli ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşların maaş, sağlık, gıda, temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılamaya aralıksız devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlardan kimsesi olmayanların ihtiyaçlarının Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu personeli tarafından karşılandığını belirten Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olup, hizmetini karşılayacak kimsesi olmayan vatandaşlarımızın hizmetini yerine getirmek üzere oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarımız büyük bir özveri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde oluşturduğumuz 16 ekiple gelen çağrılara cevap veriyoruz. Vefa Sosyal Destek Grubu personelleri göreve başladığı günden bu yana ilçe merkezi ve köylerde yaşayan toplam 1971 vatandaşımızın talebini karşıladı. Uygulama başladığından bu yana 995 vatandaşımıza konutta maaş ve ekonomik istikrar kalkınma programı ödemesi, 355 vatandaşımıza gıda ve nakdi yardım, 149 vatandaşımıza ilaç teslimatı ve 267 vatandaşımızın fatura ödemeleri ve diğer ihtiyaçları karşılandı. Ayrıca 205 vatandaşımıza seyahat izin belgesi düzenlendi. Özverili çalışmalarından dolayı Vefa Sosyal Destek Grubu personelimize ve kurallara uyarak evlerinde kalan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEREDE’DE 16 EKİP 1971 TALEBİ KARŞILADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir