1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Samsun’da Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıtıldı

Samsun’da Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıtıldı

Samsun’da eğitim yılının başlamasıyla birlikte, okula yeni başlayan 2 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye edildi.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti.

Sandıkçı, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni bir öğretim yılı başladı, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Öğrencilerimizin alacakları eğitimle dolu dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Altı yıldır gençler bizim ilk gündemimiz oldu. Çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri ve birey olmaları için her alanda onlara ulaşmaya, eğitimin niteliğini artırmaya gayret sarf ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu da yeni dönemin öğrencilere başarı getirmesini diledi. Köseoğlu, “Eğitim, geleceğimizin en önemli yapı taşıdır. Öğrencilerimizin donanımlı bireyler olarak yetişmesi için belediyemizle işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür destekler hem ailelerimize hem de öğrencilerimize büyük katkı sağlıyor.” dedi.

Törenin ardından okula yeni başlayan öğrencilere çanta ve kırtasiye setleri dağıtıldı. İlçede toplam 2 bin öğrenciye bu setlerin ulaştırılacağı belirtildi.

(AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsun’da Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıtıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip