750 TL Jesti Almayan Kalmasın: Ziraat Bankası’ndan Muhteşem Kampanya!

750 TL Jesti Almayan Kalmasın: Ziraat Bankası’ndan Muhteşem Kampanya!

Ziraat Bankası’ndan 750 TL Yılbaşı Hediyesi

Ziraat Bankası, yılbaşı alışverişlerinde müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya, bankkart sahiplerine alışveriş yaparken para puan kazanma imkanı sağlıyor. 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, katılımcılara toplamda 750 TL’ye kadar Bankkart Lira kazandıracak.

Katılım Koşulları

  • Katılım Yolları: Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılım mümkün. SMS ile katılmak için “YENIYIL” yazıp 4757’ye göndermeniz yeterli.
  • Kampanya Detayları: Anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılan 2.500 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, toplamda 750 TL Bankkart Lira verilecek.
  • Kampanya Katılımı: Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanmalı. E-ticaret hizmeti veren işyerleri bu kampanyaya dahil değil.
  • Kampanya Kapsamı: Bir işyerinde aynı gün içinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlem geçerli olacak. Bankkart Liralar, kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.
  • Harcama Türleri: Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.
  • Maksimum Kazanç: Bir müşteri en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Son Başvuru Tarihi

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin son başvuru tarihi 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiş. 750 TL para iadesi kazanmak isteyenlerin başvurularını belirtilen süre içinde yapmaları ve gerekli koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. (Haber Merkezi)

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
750 TL Jesti Almayan Kalmasın: Ziraat Bankası’ndan Muhteşem Kampanya!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir