ALLAR, İLK RAUNDA İŞİ BİTİRDİ

ARTIK TEK BAŞINA!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri yapıldı. Daha önce başkan adayı olduğunu açıklayan İsmail Hakkı Pehlivan, yapılan seçim sonucu aldığı oy ile komitede yer alamadığı için elendi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar ise şirketinin yer aldığı 6. Meslek Grubu’nun ilk sırasında meclis asil üyesi olmayı başardı ve komitede yer aldı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri tamamlandı. Sükunet içerisinde geçen seçimlerde beyaz ve mavi liste olarak sandığa giden gruplarda Mustafa Allar’ın ekibi (beyaz grup) 8 meslek grubunu da önde tamamladı.

280 oy kullanılan seçimlerde 4 oy geçersiz sayıldı. Seçimler sonrası yeni komiteler oluşturulurken, Meclis Asil Üyeleri şu firmalardan oluştu:

1. Meslek Grubu: Ahmet Güzelce(Özbaşak Ekmek) Tahsin Özdoğan (Özdoğan Gıda Kuruyemiş).

2. Meslek Grubu: Çelik Ticaret Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama Limited Şirketi, Çobanoğlu Dayanıklı Tüketim Malları ve Meşrubat Ticareti Limited Şirketi.

3. Meslek Grubu: Arba Kimya Deri İmalat Sanayi Nakliye ve Eğitim Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi, Artaç Kimyevi Madde Deri İmalat İthalat İhracat Komisyon Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Şti.

4. Meslek Grubu: Paysa Dericilik Tekstil Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Birlik Deri İmalat İthalat İhracat Komisyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reiss Deri Tekstil İnşaat Makine ve Teçhizat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

5. Meslek Grubu: İbrahim Sadi Özalp(Özalp Mühendislik), Zemintaş Zeftçioğlu Mühendislik Taahhüt İmalat ve Ticaret Limited Şirketi.

6. Meslek Grubu: Allar Nakliyat Deri İnşaat Otomotiv Akaryakıt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İtimat Nakliye İnşaat Otomotiv Dericilik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

7. Meslek Grubu: Yüksel Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökdaş Nakliye Temizlik Güven. Orman Gıda ve Deri Ürünleri İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

8. Meslek Grubu: Erol Saraç, Menzil Kuyumculuk İnşaat Mobilya Hayvancılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

Erken veda

Başkan adaylığını açıklayan İsmail Hakkı Pehlivan’ın ekibi (mavi grup) 8 meslek grubunda da seçimi kaybetti ve Pehlivan, kendi listesinden aldığı 6, genel toplamda ise aldığı 34 oyla seçimin ilk raundunda Meclis Asil Üyesi olarak komiteye giremediği için başkanlığa erken veda etti. 8 gruptan seçilen meclis üyeleri, 23 Mayıs 2013 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri’ni İlçe Seçim Kurulu gözetiminde seçecekler.

Allar kesin gibi!

Seçim öncesinde Gerede Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık görevi için iki isim göreve talip olduklarını açıklamışlardı. Oldukça hararetli geçen adaylık öncesi açıklamalardan sonra 16 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 17:00’da açılan sandıklarda kendi meslek grubunda yeterli oyu alamayan İsmail Hakkı Pehlivan’ın (6 oy) erken havlu atmasıyla mevcut başkan Mustafa Allar tek kaldı ve Allar’ın ekibi (beyaz grup) ilk turdan zaferle ayrıldı. Allar, yer aldığı kendi grubunda 22 oy almayı başardı.

23 Mayıs 2013 Perşembe günü yapılacak seçimle birlikte Mustafa Allar’ın Gerede Ticaret Sanayi Odası’na yeniden başkan, İbrahim Sadi Özalp’ın da meclis başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALLAR, İLK RAUNDA İŞİ BİTİRDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir